BJØRN NIELSEN
til forsiden
Tilbage til forsiden Send en mail Hent sitemap Print den aktuelle side Dansk English Deutsch
Firmainformation
Historie
Kontaktpersoner

 

Historie

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S blev stiftet i 1964 og har siden været en betydende leverandør til den danske sundhedssektor.

2014 var året, hvor vi kiggede tilbage på 50 forrygende travle og udviklende år, og vi kan med en vis stolthed stadig kalde os en dansk virksomhed på private hænder.

Se 45 års jubilæums brochure

Grundstenen for firmaets start var forhandling af forbrugsvarer til laboratorier og hospitaler med reagensglas som hovedartiklen.

Op gennem 60'erne etablerede vi Danmarks første produktion af reagensglas. Denne produktion fortsætter indtil starten af 90'erne, hvor den nedlægges og sælges til et tysk foretagende, hvorfra glassene stadig produceres.

Det første skridt indenfor hjælpemidler tog vi allerede i 60'erne. På den baggrund har vi en af branchens bredeste og største knowhow. Dette sikrer, at såvel terapeuter som brugere får produkter, der giver menneskelige, sundhedsmæssige og økonomiske gevinster.

 

 

 

 

 

 

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S | Sønderbyen 7 | DK-9510 Arden | Telefon: +45 8692 7955 | Fax: +45 8692 7027 | mail@bjoern-nielsen.dk