BJØRN NIELSEN
til forsiden
Tilbage til forsiden Send en mail Hent sitemap Print den aktuelle side Dansk English Deutsch
Firmainformation
Historie
Kontaktpersoner

OM BJØRN NIELSEN

Mere end 50 år på markedet har givet vores medarbejdere og samarbejdspartnere en unik viden indenfor alle former for hjælpemidler til ældre og handicappede samt hospitalsartikler.

Foruden nøje udvalgte kvalitetsprodukter indgår denne viden som en del af den samlede pakke, når der søges rådgivning, eller der bestilles varer til levering.

Alle medarbejdere har stor erfaring og relevante uddannelser, således at vi kan servicere enhver forespørgsel eller foretage afprøvning af større hjælpemidler.

Vi beskæftiger selv terapeuter og har desuden også et tæt samarbejde med eksterne specialiserede ergo-og fysioterapeuter, som ofte benyttes som undervisere og foredragsholdere på indbudte temadage for offentligt ansatte inden for sundhedssektoren.

Med jævne mellemrum deltager vi løbende på en lang række messer rundt omkring i verden, dels for at pleje vores store netværk, men vigtigst - at få ny viden om, og inspiration til, nye produkter.

Foruden hospitals/- og laboratorieartikler, tilbyder Bjørn Nielsen som eneforhandler for førende udenlandske producenter, Danmarks bredeste sortiment indenfor alle former for hjælpemidler til handicappede.

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S | Sønderbyen 7 | DK-9510 Arden | Telefon: +45 8692 7955 | Fax: +45 8692 7027 | mail@bjoern-nielsen.dk